Selectează o Pagină

Mărire Sfintei, Celei de o ființă și de viață făcătoarei și nedespărțitei Treimi!

Cu ocazia aniversării a 1700 de ani de la primul Conciliu ecumenic la Niceea, studenții Departamentului Cluj al Facultății de Teologie Greco-Catolică din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” au bucuria să vă invite în perioada 16-17 mai 2025 la Sesiunea de Comunicări Științifice ale Studenților cu titlul ”Studii de patristică la 1700 de ani de la Niceea”.  Cu ocazia acestui eveniment, invităm studenții interesați de această temă să participe și să susțină o comunicare științifică  cu durata maximă de 15 minute. Doritorii pot confirma participarea prin e-mail la adresa cristian.podut@stud.ubbcluj.ro sau podutcristian24@gmail.com . Termenul limită pentru confirmarea participării este data de 15 noiembrie 2024. Titlul lucrării și un rezumat de până la 250 de cuvinte vor fi comunicate până la data de 14 februarie 2025.

Prezentarea comunicărilor se va face în limba română pentru studenții români, iar pentru studenții străini în limba engleză sau italiană. Textele trimise pentru publicare vor fi tehnoredactate conform normelor metodologice ce vor fi comunicate după confirmarea inițială și vor putea fi în limbile română, enegleză sau italiană. Prezenta invitație va ajunge la dumneavoastră și în format fizic.

Asemenea Părinților primului Conciliu de la Niceea, ne dorim să fim împreună, studenți de confesiuni diferite ca mărturie a unității dintre creștini. Diferențele nu trebuie să ne sperie, ci ele să fie pentru noi un prilej de creștere și cunoaștere, cu toții fiind mădulare ale aceluiași trup, care este Hristos.

Hristos în mijlocul nostru!

 

 

 Cu deosebită considerație,

Poduț Cristian,

Reprezentantul studenților Departamentului Cluj