Selectează o Pagină

INFORMARE TESTARE ANTIGENICA RAPIDA SARS-COV2

LA CABINETELE MEDICALE STUDENȚEȘTI UBB SE EFECTUEAZĂ TESTARE ANTIGENICĂ RAPIDĂ SARS-COV2  CU TESTE OMOLOGATE SI ACCEPTATE DE DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ. TESTELE SE EFECTUEAZA DE CĂTRE PERSONALUL MEDICAL ACREDITAT SI INSTRUIT.

RAPORTAREA TESTELOR ANTIGENICE RAPIDE (ATÂT CELE POZITIVE CÂT ȘI CELE NEGATIVE) SE FACE DE CĂTRE MEDICII CABINETELOR MEDICALE CĂTRE DIRECTIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ A JUDETULUI CLUJ  ÎN PLATFORMA RAPTER (RAPORTARE TESTE RAPIDE ANTIGENICE).

DUPĂ EFECTUAREA ȘI ÎNREGISTRAREA REZULTATELOR PERSOANELE TESTATE POT SĂ DESCARCE REZULTATUL SI SUB FORMA CERTIFICATULUI DIGITAL (COD QR) ACCESÂND SITE-UL : CERTIFICAT-COVID.GOV.RO

TESTAREA ANTIGENICĂ RAPIDĂ LA CABINETELE MEDICALE STUDENTESTI SE ADRESEAZĂ CAZURILOR SUSPECTE ,CAZURILOR SIMPTOMATICE DIN PROXIMITATEA CABINETELOR MEDICALE , CONTACTILOR  UNUI  CAZ POZITIV (IN CONTEXT DIDACTIC, LA SEMINARII, LABORATOARE, COLEGI DE CAMERĂ CAMIN) DIN ZIUA A 8 A   SAU ÎN SITUAȚII SPECIALE SOLICITATE DE CĂTRE UBB ÎN SCOP DIDACTIC .

SE POT TESTA STUDENȚII/MASTERANZII/DOCTORANZII ROMÂNI SI STRĂINI( SPAȚIU UE SAU STUDENȚI STRĂINI CU PERMIS DE SEDERE CONTRACT DE STUDII) SI CADRELE DIDACTICE SUSPECTE( CONTACT CU POZITIVI SAU SIMPTOMATICI -ÎN CONTEXT DIDACTIC).

 

MEDIC COORDONATOR DISPENSARE UNIVERSITARE UBB

DR. PINTEA ANCUTA