Selectează o Pagină

Alumnii Facultății de Teologie Greco-Catolică, sunt absolvenți ai acestei instituții care au reușit în cursul vieții să dezvolte diferite cariere, unii în specializarea urmată, alții în alte domenii. Absolvenții noștri sunt o resursă dinamică a cărei integrare în comunitate este o reală șansă.

Dorim să cunoaștem disponibilitatea Dvs. pentru a vă implica alături de cadrele didactice ale Facultății în activitatea noastră viitoare în domeniul ştiințific, cultural, de promovare a specializărilor din cele trei departamente (Blaj, Cluj, Oradea), în crearea unui dialog între diferitele generații de absolvenți ai Facultății de Teologie Greco-Catolică. Fiind absolvenți cu cariere deja în derulare, credem că puteți oferi exemple pentru studenții actuali care caută variante de carieră prin consiliere, sprijin.  

Aderarea la comunitatea de Alumni ai Facultăţii, respectiv ai Universităţii, se poate realiza prin completarea formularului.

Responsabil Alumni la Facultatea de Teologie Greco-Catolică: lect. univ. dr. Andreea Mârza, email: andreea.marza@ubbcluj.ro