Selectează o Pagină

Dragi studenți,

Universitatea Babeș-Bolyai Vă aduce la cunoștință lansarea competiției de burse speciale pentru activitatea științifică 2022-2023.

Mai jos găsiți:

Readucem în atenția D-voastră Hotărârea Senatului Nr. 8320/22.06.2020 privind Regulamentul de funcționare și organizare al Institutului STAR-UBB; în organizarea Institutului sunt cuprinse Programul de Excelență Academica și Programul de Excelență Next Generation – din care fac parte și studenții câștigători ai burselor speciale pentru activitatea științifică.

Aplicațiile se vor depune prin intermediul platformei electronice dedicată burselor: https://inscrieri.ubbcluj.ro/burse/, iar procesul verbal referitor la evaluarea aplicațiilor care cuprinde ierarhizarea candidaților și procedura de ierarhizare aplicată, avizat de către comisia de specialitate a Consiliului facultății, va fi transmis în format electronic pdf. și document editabil (doc.) către CMCS, până la 4 noiembrie 2022, la adresa de e-mail: augusta.ploscariu@ubbcluj.ro.  

Întrucât în formularul de depunere a aplicației nu mai este solicitată adeverință de la facultate, vă rugăm să includeți în procesul verbal și anul/ciclul de studii, precum și confirmarea privind eligibilitatea aplicaților, conform regulamentului de acordare a burselor.

Calendarul competiției:

  • Depunerea aplicațiilor în platforma dedicată burselor (https://inscrieri.ubbcluj.ro/burse/): 3-20 octombrie 2022;
  • Transmiterea către CMCS a proceselor verbale referitoare la procesul de evaluare din facultăți: 4 noiembrie 2022;
  • Verificarea administrativă a aplicațiilor și selecția finală realizată de Consiliul Științific-UBB: 7-18 noiembrie 2022;
  • Anunțarea rezultatelor: 21 noiembrie 2022;
  • Finalizarea semnării contractelor de finanțare: 25 noiembrie 2022.

Toate informațiile legate de prezenta competiție pot fi găsite la adresa: https://cercetare.ubbcluj.ro/ro/burse-speciale-pentru-activitatea-stiintifica-competitia-2022-2023/

Mult succes tuturor !!!