Selectează o Pagină
Stimați Colegi,
Vă informăm ca Asociația Ad Astra a cercetătorilor români din țară și din afară, a lansat ediția a cincea a Premiilor Ad Astra pentru excelenta in cercetare, pentru următoarele domenii științifice: Științe Fizice și Chimice, Științele Vieții, Științele Pământului și Științele Spațiale, Științe inginerești, Matematică și Informatică, Științe Sociale și Discipline Umaniste.
In vederea recunoașterii excelenței în cercetare, vor fi premiați în cadrul fiecărui domeniu patru cercetători romani, corespunzător categoriilor: cercetători cu o experiență mai mare de 7 ani si cercetători cu o experiență mai mică de 7 ani, iar pentru fiecare categorie se considera afilierea în țară și străinătate.
Regulamentul complet de organizare a premiilor se găsește la adresa http://premii.ad-astra.ro/, dar pentru simplificarea procedurii, venim in sprijinul dumneavoastră cu o serie de informații importante:
  • condiția minimala principală de eligibilitate a candidaților este aceea de a avea cetățenia română și de a putea face dovada afilierii instituționale în Romania sau străinătate, depinzând de categoria la care sunt nominalizați.
  • propunerile pentru premii se fac prin nominalizare sau auto-nominalizare sub forma unui document unic, in format PDF, ce va conține următoarele informații:
  1. Scrisoare de motivare redactata de promotor/candidat in limba engleza, cu descrierea contribuțiilor remarcabile, ce nu trebuie sa depășească 500 de cuvinte;
  2. Curriculum Vitae, maxim 3 pagini A4 in limba engleza;
  3. Lista publicațiilor din ultimii 5 ani;
  4. Lista publicațiilor relevante ale candidatului de-a lungul carierei (maxim 10 publicații).
Vă rugam, diseminați informațiile printre colegii interesați!
Vă mulțumim pentru implicare!
Toate cele bune,
Asociația Ad Astra